For english language please click here

Našim klijentima nudimo usluge analize potrošnje električne energije i odabira optimalnih energetskih paketa usluga, usluge snimanja energetskih parametara postrojenja upotrebom savremene opreme za energetsko dijagnosticiranje, energetska efikasnost i štednja električne energije ugradnjom uređaja ULTRA južno korejske kompanije Keseco.

CIRCUTOR

Kompanija CIRCUTOR ima preko 40 godina iskustva i 6 proizvodnih centara u Španiji i Češkoj, koji rade na dizajnu i proizvodnji jedinica za poboljšanje energetske efikasnosti, mjerenje električne energije i snage i kontrolu kvaliteta jedinice, industrijske električne zaštite, kompenzaciju reaktivne energije i harmonika filtriranja, punjenje za smart električna vozila i u proteklih nekoliko godina uređaje vezane za energiju iz obnovljivih izvora.
CIRCUTOR ima rješenja s više od 3.000 proizvoda u više od 100 zemalja širom svijeta.
Sva znanja stečena u ovom periodu ugrađena su u naše proizvode, koji su pouzdani, robusni, jednostavni za korištenje i što je najvažnije inovativni. Circutor ima vlastiti R&D tim sastavljen od više od 60 inženjera koji dizajniraju nove proizvode da zadovolji potražnju na tržištu, uključujući najnaprednije tehnologije. Kompanija ima svoje laboratorije za testove za elektromagnetsku kompatibilnost (EMC/EMI) i kalibracije, koji može garantirati kvalitetu svojih proizvoda i osigurati da oni zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

SHPP d.o.o. Vam nudi mogućnost nabavke uređaja iz portfolija CIRCUTOR-a kao i usluge mjerenja u Vašim postrojenjima u rasponu od 5A do 20000A na niskom naponu. Mjerenja, jačine napona, struja, aktivne energije, reaktivne energije (po L i C), frekvence …
Nudimo vam također, i detaljnu stručnu analizu rezultata mjerenja Vaših postrojenja.